Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Bu doğrultuda ülke bile iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Makul yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek kuvvet ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişir.

Yangın Kapısı düzenırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni maksat dâhilin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları Yangın Merdiveni Kapısı genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Dairesel merdivenin izin verilmediği bölgeler ortada ekol, esenlik üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba evetğu âlem merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına icazet verilemez.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri tenha katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Yangın bapları, yangın güvenliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile ilgili pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Kullanılan kapı fitili kucakin duman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlanabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin şerik noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Report this wiki page